19/02/2018
20/02/2018

Solidres - Module Camera Slideshow

Неделя, 06 Август 2017 19:31

Паркинг на хотел Тринити Кемп Царево

Written by Хотел Тринити Кемп Царево, къмпинг Нестинарка / Hotel Trinity Camp Tsarevo, Nestinarka
Rate this item
(0 votes)
Паркинг на хотел Тринити Кемп Царево Паркинг на хотел Тринити Кемп Царево

Денонощно охраняем паркинг:

Хотел Тринити Кемп Царево, предлага на своите гости безплатен денонощно охраняем паркинг, за периода на техния престой в хотела.

Капацитет:

Паркингът е достатъчно голям и просторен, за да може всеки един от гостите да паркира спокойно автомобила си, дори и при пълно натоварване на хотела.

За разлика от останалите хотели по Черноморието с множество стаи и апартаменти и малобройни паркоместа, което принуждава собствениците на автомобили да паркират по улиците и тротоарите, както и да правят рисковани маневри, търсейки паркоместа с часове, в хотел Тринити знаете, че Вашето паркомясто Ви очаква.

Децата и паркираните автомобили:

Дворът на хотела е обширен. Има множество спортни игрища, детски кътове и места, на които децата да се забавляват на воля, като в същото време колите на паркинга не са изложени на риска, съпътстващ детските забавления. В същото време и Вашите деца са далеч от автомобилите, улицата и всички опасности на пътя.

Забравете за автомобила, елате на море:

Забравете за обикалянето за търсене на място за паркиране, което най-вероятно правите ежедневно, когато не сте на почивка. 

Забравете за скъпите такси за паркинг и идвайте на море в хотел Тринити!

Read 399 times Last modified on Събота, 09 Септември 2017 08:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Мнения и коментари на клиенти

Николина Петкова
2015-07-01, 00:00
Хареса ми местоположението на хотела - до плажа и морето, но и отдалечен от другите големи хотели. Разкошна гледка от терасата на стаята, както и от ресторанта на хотела. Храната не беше много разнообразна, но пък беше вкусна. Апартаментите са много просторни и удобни. Зареждането със санитарни принадлежности (т. хартия, сапуни, душ гел, кърпи и т.н.) беше навременно и достатъчно.
Мария семейство с малко дете
2015-07-22, 00:00
Невероятно хотелче. Всичко е много хубаво. Близостта до плажа, достатъчно отдалечен от другите хотели, че да не се чуват техните забавлителни програми. Изключително мил и любезен персонал. Определено пак ще го посетим.
Валерия със семейството си
2015-08-18, 00:00
Хотелът е много приятен, особено за семейства с деца. Много е спокойно, обслужването е добро. Персоналът е много отзивчив.

Възползвайте се и от:

Трансфер от автогара Царево

Трансфер от автогара Царево

10,00Лева
Трансфер от летище Бургас

Трансфер от летище Бургас

100,00Лева
Ежедневна смяна на спално бельо

Ежедневна смяна на спално бельо

5,00Лева