19/02/2018
20/02/2018

Solidres - Module Camera Slideshow

 • Начало
 • Хотелът
 • За резервиране през сайта
Четвъртък, 18 Август 2016 10:16

Създаване на резервация

Written by Хотел Тринити Кемп Царево, къмпинг Нестинарка / Hotel Trinity Camp Tsarevo, Nestinarka
Rate this item
(0 votes)

Започнете да създавате Вашата резервация сега! Така ще разберете конкретната цена за конкретния престой и всички избрани услуги и опции!

Хотел Тринити Кемп Царево не записва никаква информация за резервацията преди да сте я финализирали и съгласили с настоящите общи условия, както и с политиката на хотела.

Събраните данни се използват единствено за нуждите на резервацията. Хотел Тринити Кемп Царево и Холи Тур ООД са регистрирани администратори на лични данни.

 

За да създадете Вашата резервация следвайте следните стъпки:

 1. От която и да е страница на сайта попълнете : пристигане, напускане, брой стаи, както и разпределението на възрастни и деца по стаите, след което натиснете бутона Провери.

  Проверка за налични стаи
  Формуляр за резервации
 2. Като резултат получавате списък с всички налични стаи за съответния период, Има съобщение за намерените стаи, броя на гостите и периода:

  Резултат от търсенето на стаи
  Наличност на стаи
 3. Ако имате промоционален код от някоя наша рекламна кампания не забравяйте да го ползвате! Въведете го в полето coupon и натиснете бутона CHECK! Ако промоционалният код е приет ще получите съобщение: accepted и до него ще се появи линк с надпис Apply coupon, който трябва да натиснете.

  Прилагане на промоционални рекламни кодове за отстъпки
  Промоционален код за отстъпка
 4. Уверете се, че промоционалния код е взет под внимание от системата. Цените за стаите ще се променят /детайлите на цените няма да се променят, но общата сума ще съдържа предвидената отстъпка/, а и системата Ви информира,че се възползвате от промоционален код със следното съобщение:

  Съобщение при взет под внимание промоционален код
  Приложен промоционален код
 5. За всяка от намерените стаи, можете да видите типа на стаята, условията за резервация, тарифата все още без приложената промоционална отстъпка ако имате такава, както и цената за периода за един възрастен.

  Информация за стая
  Информация за стая
 6. Ако предложената стая/апартамент Ви допада и желаете да я резервирате е необходимо да изберете броя стаи, които желаете да резервирате в полето с надпис "Количество". Веднага след това ще се появят полета за броя на възрастни и деца, които ще бъдат настанени в съответната стая.

  Детайлна информация за стая и избор на екстри и опции
  Детайли за стаята, опции и екстри
 7. При промяна на броя на възрастните в стаята, цената автоматично се променя.

  Промяна на цената след промяна на броя на възрастните в стаята
  Промяна на броя на възрастните
 8. При промяна на броя на децата се визуализират допълнителни полета за въвеждане на тяхната възраст. В зависимост от възрастта се определя и приложимата цена. За деца се считат деца от 0 до 11.99 години. 12 години се въвеждат, съгласно условията на конкретната тарифа, с цел възползване от определена отстъпка. В тези случаи възрастта на детето не отговаря на записаната в резервацията.

  Промяна на броя на деца в стая
  Деца в стая
 9. При всяка промяна на броя на възрастните или децата, цената за стаята се променя. Тя не включва в себе си, евентуално избраните опции и екстри. За да визуализирате какво се включва, можете да кликнете върху линка Details, разположен точно до цената. В случая, цената за 2-ма възрастни на ден е 47 лева, а цената за 1 дете на ден е 17.60 лева.

  Визуализация на подробности за цената

 10. Време е за добавяне на екстри и опции към резервацията Ви за конкретната стая. Тук можете да изберете дали да се възползвате от пакетната цена за пълен пансион или да изберете 1 или 2 хранения по Ваш избор. Може за някои от обитателите на стаята да заявите пълен пансион, а за други само закуска. Ако между обитателите има вегетарианец, можете да заявите и вегетарианско меню. За да получите пълна и изчерпателна информация за всяка от опциите, както и дали струва нещо или е безплатна, можете да кликнете върху линка Details, разположен точно до съответната опция.

  Цени и детайлна информация за опции и екстри
  Детайлна информация за опции
 11. Системата позволява резервиране на няколко стаи в 1 резервация.

 12. Уврете се, че сте въвели имената на един от гостите, за всяка от стаите обект на Вашата резервация в полето Guest Name, след което можете да натиснете бутона Next! Системата ще Ви попита за Вашите данни. Моля отбележете, че те няма да бъдат записани, докато не финализирате резервацията на етап 3.

 13. На втори етап се въвеждат Вашите данни, допълнителни опции по резервацията и начин на плащане. Всички полета обозначени с (Optional) не са задължителни. Тези данни не се записват, докато не финализирате резервацията на трети етап. Тук можете да създадете потребителско име и парола за нашия сайт, които ще Ви позволят да следите всички Ваши резервации в нашия сайт, както и възможността за онлайн анулиране на резервация. В полето Бележки можете да запишете Вашите предпочитания и допълнителна информация по резервацията. При избор на екстра бира, можете да конкретизирате марката, при избор на опцията трансфер, можете да предоставите часът на пристигане на автобуса или самолета.

  Лични данни, необходими за резервацията
  Данни за резервация
 14. Ако имате нужда от трансфер тук е моментът да го заявите. За да видите пълните условия на съответната опция към резервацията можете да кликнете върху линка Details, както е илюстрирано.

  Информация за трансфери и начини за плащане
  Опции към резервация и начин на плащане
 15. При избор на опция за плащане "Ще платя по-късно", ще се свържем с Вас в най-кратки срокове, за да договорим начина и сроковете за плащане. При избор на банков превод, ще очакваме превод на депозита по резервацията до 24 часа.

 16. На трети етап се визуализират всички цени и опции на Вашата резервация и системата очаква Вашето съгласие с общите условия на хотела, след което получавате потвърждение на резервацията по имейл.

  Финално визуализиране на резервацията преди потвърждение
  Потвърждение на резервацията
Read 4198 times Last modified on Петък, 19 Август 2016 04:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Мнения и коментари на клиенти

Николина Петкова
2015-07-01, 00:00
Хареса ми местоположението на хотела - до плажа и морето, но и отдалечен от другите големи хотели. Разкошна гледка от терасата на стаята, както и от ресторанта на хотела. Храната не беше много разнообразна, но пък беше вкусна. Апартаментите са много просторни и удобни. Зареждането със санитарни принадлежности (т. хартия, сапуни, душ гел, кърпи и т.н.) беше навременно и достатъчно.
Мария семейство с малко дете
2015-07-22, 00:00
Невероятно хотелче. Всичко е много хубаво. Близостта до плажа, достатъчно отдалечен от другите хотели, че да не се чуват техните забавлителни програми. Изключително мил и любезен персонал. Определено пак ще го посетим.
Валерия със семейството си
2015-08-18, 00:00
Хотелът е много приятен, особено за семейства с деца. Много е спокойно, обслужването е добро. Персоналът е много отзивчив.

Възползвайте се и от:

Трансфер от автогара Царево

Трансфер от автогара Царево

10,00Лева
Ежедневна смяна на спално бельо

Ежедневна смяна на спално бельо

5,00Лева
Трансфер от летище Бургас

Трансфер от летище Бургас

100,00Лева