19/02/2018
20/02/2018

Solidres - Module Camera Slideshow

  • Начало
  • Хотелът
  • Често задавани въпроси
Петък, 05 Август 2016 04:44

Често задавани въпроси

Written by Хотел Тринити Кемп Царево, къмпинг Нестинарка / Hotel Trinity Camp Tsarevo, Nestinarka
Rate this item
(0 votes)

Къде са актуалните цени за сезона?

- Те са въведени в резервационната система на сайта! Има многобройни цени в зависимост от конкретния избор. За да бъдете максимално добре информирани, започнете да създавате Вашата резервация. Не се притеснявайте, данните, които въвеждате се записват единствено на трети етап от Вашата резервация, когато окончателно прегледате Вашия избор и се съгласите с политиката на хотела и общите условия. Освен това всяка резервация се одобрява след извършване на плащане на депозита по нея.  За подробни инструкции за ползване на резервационната система кликнете тук. Ето линк и към политиката на хотела.

Задължително ли е да направя моята резервация през сайта?

- Не! Можете да се свържете с нас чрез предоставения формуляр за контакт на сайта или да позвъните на телефоните ни за контакт.

Какви са предимствата на резервирането през сайта?

- След като въведете желания от Вас период, придобивате почти точна представа за възможностите за настаняване за съответния период.

- Сайтът Ви помага да прецизирате Вашето запитване като избор на вид стая, както и допълнителни екстри към стаята като желаното меню, напитки в минибара, както и евентуални трансфери или ежедневна смяна на спалното бельо.

- Сайтът Ви ориентира моментално в ценово отношение, позволявайки Ви промяна на избора Ви спрямо бюджета Ви.

- Сайтът позволява възползване от промоциите, които лансираме. Достатъчно е да сте получили рекламен код, който да въведете като coupon в сайта и ще получите цена с предвидената отстъпка. Единственият начин да се възползвате от промоционалните кодове е чрез резервация през сайта!

Има ли опасност да объркам нещо при резервация през сайта?

- Не! На пръв поглед информацията, която предоставя сайта е изобилна, но не е повече спрямо това което предлага booking.com или други сайтове за резервации през интернет. Освен това резервацията влиза в сила след 24 часа едва когато се направи превод на депозита по нея. Ако няма превод, то ние я анулираме след 24 часа.  

Има ли вероятност да платя по резервация, в която не знам какво пише?

- Не! Веднага, след като направите Вашата резервация получавате потвърдителен имейл, който съдържа Вашата резервация. Там има и нашата банкова сметка, по която се превежда депозита по резервацията, ако сте съгласни със съдържанието й.

Може ли да се удължи 24 часовият срок за превод на депозита?

- Да. Необходимо е да се обадите на телефона от сайта или да използвате контактната форма на сайта.

Ако анулирам резервацията, след като съм платил депозита или цялата сума по резервацията, каква част от сумата ще ми се възстанови?

- Условията по възстановяване на суми са описани в политиката на хотела.

Има ли отстъпка при резервация през сайта?

Да! Резервацията през сайта Ви гарантира изчерпателно запознаване с всички възможности в процеса на резервация, като по този начин избирате най-изгодната и оптимална комбинация за Вас! Освен това всички текущи промоции и промоционални кодове са валидни само при резервация през сайта!

Има ли детайлни инструкции, с които да се запозная преди да направя моята резервация?

- Да! Можете да се запознаете с тях тук.

Наистина ли хотелът е до плажа?

- Да! Веднага щом излезете от двора на хотел Тринити Кемп започват пясъчните дюни на големият плаж на къмпинг Нестинарка.

Придвижвам се с обществен транспорт - автобуса София - Царево, който пристига късно, с багаж съм, а автогарата на Царево изглежда далеч. Какво да правя?

- Имате възможност в процеса на резервацията да заявите трансфер от / до автогара Царево и от/ до летище Бургас. В бележка към резервацията се записва часът на пристигане на автобуса или самолета. 

Имате ли паркинг? Има ли достатъчно места за колите на всички гости? Плаща ли се допълнително? При повечето хотели на морето се паркира по улиците и в края на сезона колата винаги ми е надраскана.

- Имаме паркинг, който да приеме автомобилите на всички гости на хотела. Достатъчно просторен е и до сега не е имало щети по паркиращи или паркирани автомобили. Паркингът е безплатен и денонощно охраняаем! Ако изберете да паркирате под някое от дърветата на паркинга, може да намерите следи от странджанската мана по стъклата, капака или покрива на Вашия автомобил, които лесно се измиват. Като цяло автомобилите се зацапват от маната на дърветата и пясъка, донесен от дюните на плажа.

Има ли достатъчно топла вода във всички стаи и по всяко време? Бил съм в хотели, където вечерно време топлата вода свършва, защото бойлерите им са на соларни панели!

- Да, по всяко време има топла вода. Нашите бойлери са огромни, а освен това са и електрически! Ако се събуждате първи сутрин може да се наложи да изчакате 1-2 минути, докато охладената през нощта вода в тръбите се оттече и на нейно място пристигне затоплената вода от бойлера.

Студената вода от чешмата става ли за пиене?

- Да, водата в Царево е с добри питейни качества. Освен това на територията на хотела има извор с планинска вода. През годините са правени многобройни изследвания на този извор и много местни жители му се доверяват напълно и пълнят огромни бутилки с вода за питейни нужди. Повечето летуващи използват водата за да отмият пясъка от плажа и да се разхладят от топлите лъчи на нестинарското слънце, но питейните качества на студената планинска вода не са за пренебрегване.

Колко често се сменя спалното бельо?

- Веднъж седмично. При необходимост има възможност и за ежедневна смяна на спалното бельо. Може да се възползвате от тази опция в процеса на резервацията. Цената е 5 лева за всеки ден смяна на спалното бельо. Възможно е също да заявите еднократна смяна на спалното бельо на рецепция, като всяка смяна по Ваше желание се таксува по 5 лева.

Има ли ютия в стаята?

- Не. Може да осигурим ютия при поискване на рецепцията.

Вегетарианец съм, мога ли да се възползвам от пакетната цена за закуска, обед и вечеря и да разчитам, че ще има какво да ям?

- Да, достатъчно е в процеса на резервация да отбележите вегетарианско меню. Това Ви гарантира, че поне едно от основните ястия на обед или вечеря ще е без месо или риба. За съжаление все още веган меню не може да осигурим!

 

Има ли асансьор в хотела?

- Не, но стълбите са широки и удобни за изкачване. Височината на стъпалото не надвишава 10 см.

 

Има ли рампи за инвалиди?

- За съжаление няма. Все пак ако тази информация бъде съобщена в процеса на резервация, може да направим всичко необходимо по силите ни, за да намалим до минимум усилията за придвижване на хора с увреждания - настаняване на първи етаж ит.н. По време на престоя им могат да разчитат на нашата помощ и подкрепа в рамките на хотела.

Read 2201 times Last modified on Събота, 09 Септември 2017 08:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Мнения и коментари на клиенти

Симеон със семейството си
2015-07-31, 00:00
Хотелът е на много добро ниво. В много добро състояние, голяма и хубава морава, да играят децата. На самия плаж, с достатъчно голям паркинг. Приятни стаи. Много приятен персонал, усмихнат, отзивчив. Тихо и спокойно място, идеално за семейства с деца. Като цяло, отлична оценка. Бих го посетил отново. 3 хранения на ден с богат избор на храна.  Бих препоръчал хотела на приятели.
Валерия със семейството си
2015-08-18, 00:00
Хотелът е много приятен, особено за семейства с деца. Много е спокойно, обслужването е добро. Персоналът е много отзивчив.
Мария семейство с малко дете
2015-07-22, 00:00
Невероятно хотелче. Всичко е много хубаво. Близостта до плажа, достатъчно отдалечен от другите хотели, че да не се чуват техните забавлителни програми. Изключително мил и любезен персонал. Определено пак ще го посетим.

Възползвайте се и от:

Трансфер от автогара Царево

Трансфер от автогара Царево

10,00Лева
Трансфер от летище Бургас

Трансфер от летище Бургас

100,00Лева
Ежедневна смяна на спално бельо

Ежедневна смяна на спално бельо

5,00Лева