19/02/2018
20/02/2018

Solidres - Module Camera Slideshow

Children categories

Тенис

Тенис (5)

Тенис базата е от три червени тенис корта. Тихата и спокойна среда на комплекса дава възможност да се насладите на любимата игра изцяло и възможност за пълноценно разпускане и почивка след това.
Можете да се възползвате от наемане на тенис корт, заявяване на корт с треньор или със спаринг партньор. Можете да се включите и в някой тенис турнир, който се организира за летуващите. Груповите туристи могат да сформират тенис лагер.

Червен корт (наричан още клей) на английски: clay court е един от четирите вида тенис кортове. Покритието на тези кортове е изработено от натрошени шисти, камъни или тухли и макар в миналото да е било само червено на цвят. Червеното покритие от натрошени тухли (шамот) е най-бавно и се използва на един от четирите турнира от Големия шлем - Открито първенство на Франция.
Особености:
Клей кортовете благоприятстват удари с повече топспин (въртеливо движение) и игра в полукръг обикновено на около 1,5 до 3 метра от основната линия.
Шамотът се счита за бавна настилка, защото топките отскачат по-високо и по-бавно в сравнение с другите настилки. Затова е трудно играчът да направи удар, който да не може да бъде върнат. По този начин играта става по-продължителна с дълги разигравания. Ето защо червените кортове позволяват на играчи, играещи от основната линия с добър отбранителен стил, да доминират над останалите. Играчи като Рафаел Надал, Бьорн Борг, Крис Евърт и Жюстин Енен имат силни представяния на Откритото първенство на Франция именно поради тази причина.

View items...
Волейбол / Бадминтон

Волейбол / Бадминтон (0)

Големият двор дава добра предпоставка за всякакъв вид игри и забавления.

На територията на хотела има две волейболни игрища на трева. Те са разположени в центъра, а около тях има много пространство от зелени площи, което е предпоставка за извършване на подготовка, физически упражнения, гимнастика и други спортни занимания.

Многократно хотелът е посрещал волейболни лагери от страната и чужбина.

Ежеседмично се организират мини турнири по волейбол.

При необходимост от професионална подготовка се осигурява спортната зала на училището в Царево. Залата разполага с професионална настилка. Тя може да се използва за тренировки и от други спортове.

 

За развлечение предоставяме на нашите клиенти, комплекти ракети и перца за игра на бадминтон. Голямата територия на хотела дава удобството за игра на тревните площи. Желаещите да играят бадминтон по правилата, могат да използват волейболните игрища и техните мрежи.

При натовареност на волейболните игрища, по примера на резервирането на тенис корт, можете да резервирате игрище за определен ден и час.

 
View items...
Мини футбол

Мини футбол (0)

Хотелът разполага с игрище за мини-футбол на трева.

Игрището се намира непосредствено до плажа.

Всеки ден се организират мачове за нашите клиенти.

При натовареност на игрищeто, по примера на резервирането на тенис корт, можете да го резервирате за определен ден и час.

 
View items...
Тенис на маса

Тенис на маса (0)

Хотелът разполага със три тенис маси, окомплектовани със хилки и топчета, разположени на терасата.  Клиентите на хотела могат да ги използват по всяко удобно за тях време.

Редовно организираме състезания между децата.

 

 

При натовареност на масите, по примера на резервирането на тенис корт, можете да резервирате маса за определен ден и час.

View items...
Колоездене

Колоездене (0)

За удобство и развлечение, предоставяме на нашите клиенти колела.

В района на хотела има чудесни маршути за разходка, както по горски пътеки тъка и до кв.Василико или до центъра на Царево.

През 2014 община Царево изгради страхотна морска вело алея, която гарантира неповторимо морско изживяване на всички летовници с колелета!

Велоалеята обхваща поне 70% от крайморските части на Царево, което Ви гарантира едно неповторимо приключение.

 
 
 
View items...
Йога

Йога (0)

Условията за йога в базата на Тринити Кемп са чудесни: перфектна комбинация от планина, море, пространство и режим позволяващ пълен релакс. Организират се йога лагери.

View items...

Мнения и коментари на клиенти

Мария семейство с малко дете
2015-07-22, 00:00
Невероятно хотелче. Всичко е много хубаво. Близостта до плажа, достатъчно отдалечен от другите хотели, че да не се чуват техните забавлителни програми. Изключително мил и любезен персонал. Определено пак ще го посетим.
Николина Петкова
2015-07-01, 00:00
Хареса ми местоположението на хотела - до плажа и морето, но и отдалечен от другите големи хотели. Разкошна гледка от терасата на стаята, както и от ресторанта на хотела. Храната не беше много разнообразна, но пък беше вкусна. Апартаментите са много просторни и удобни. Зареждането със санитарни принадлежности (т. хартия, сапуни, душ гел, кърпи и т.н.) беше навременно и достатъчно.
Симеон със семейството си
2015-07-31, 00:00
Хотелът е на много добро ниво. В много добро състояние, голяма и хубава морава, да играят децата. На самия плаж, с достатъчно голям паркинг. Приятни стаи. Много приятен персонал, усмихнат, отзивчив. Тихо и спокойно място, идеално за семейства с деца. Като цяло, отлична оценка. Бих го посетил отново. 3 хранения на ден с богат избор на храна.  Бих препоръчал хотела на приятели.

Възползвайте се и от:

Ежедневна смяна на спално бельо

Ежедневна смяна на спално бельо

5,00Лева
Трансфер от летище Бургас

Трансфер от летище Бургас

100,00Лева
Трансфер от автогара Царево

Трансфер от автогара Царево

10,00Лева